Wie zijn wij

MS LGEAL Macbook Pro Mockup

MS Legal & Incasso is in juni 2013 opgericht door twee vennoten met het idee dat juridisch advies bereikbaar en betaalbaar moet zijn voor ondernemers. Het waren tijden van crisis en ondernemingen kregen het steeds moeilijker. Ondertussen werd kwalitatief goed juridisch advies ook steeds duurder. Ondernemers hadden niet veel opties. 

Een rechtsbijstandverzekering dekte niet altijd alle zaken en als een zaak al onder de dekking viel, diende de klant nog steeds bij te betalen. Een andere optie was de advocaat. Die hadden vaak een hoog uurtarief en hoge kantoorkosten.

MS Legal & Incasso hanteert geen hoge uurtarieven omdat er wordt gewerkt met juristen. Hierdoor krijgt de ondernemer toegang tot kwalitatief goede juridische ondersteuning tegen een lager uurtarief, zonder in te leveren op juridische kennis en vaardigheden. Omdat MS Legal & Incasso al jaren actief is op het gebied van juridisch advies én procederen hoeft de ondernemer zich geen zorgen te maken over de kwaliteit. Wij danken onze concurrerende positie aan onze ruime kennis van zaken en relatief concurrerende uurtarief. Deze positie maakt ons een prettige samenwerkingspartner. 

Wij kenmerken ons door onze oplossingsgerichte houding en oog voor detail. Iedere cliënt is voor ons bijzonder en daarom vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk. Alle stappen worden in overleg met onze cliënten genomen. Wij houden van een uitdaging en bijten ons vast in dossiers.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn